Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Har du plats för en arbetsvillig tjej?  (läst 883 gånger)

avapomona

  • Inlägg: 3
    • Västmanland
Har du plats för en arbetsvillig tjej?
« skrivet: 13 nov-19 kl 16:42 »
Hej! Jag kommer nu att lämna stan i början av december, blir då fri från allt stadsoljud och överstimuli. Jag är däremot utan boende och jobb då och är därför ute efter en gård som gärna tar emot en tjej som mig! Har inga större kunskaper om arbete på gård - men jag vill lära mig och jobba för att få erfarenhet. Önskvärt är att jag kan få jobba i utbyte av boende/ersättning/mat. Vi kan komma överens om något oss emellan. Är öppen för alla slags alternativ, det viktigaste för mig är att jag trivs där så jag kan stanna där ett tag.  Har inget körkort/bil (Men har tankar på att kanske fixa ett nu) så vill gärna att det finns någon slags buss i närheten eller varmhjärtade människor som vill hjälpa till med skjuts om det hade behövts. Är öppen för alla delar av Sverige. Även öppen för att bo kollektivt med likasinnade.

Och om mig:

Jag är en 21 årig tjej som bott i Göteborg större delen av detta år, för mig är nästa flytt ett steg i att landa i mig själv efter en instängd period. Jag vill leva mer enkelt, ge rum för att utforska, arbeta med händer och framför allt tid till min utveckling. Har ett stort intresse för personlig utveckling, meditation, natur, dans och authentic relating. Vill lära mig mer om självhushåll, överlevnad och medicinväxter.

Skicka PM eller maila mig på apomona.m@gmail.com
« Senast ändrad: 13 nov-19 kl 16:48 av avapomona »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Jättenöjd och glad över tidskriften Åter!
/ Märit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser