Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker kvinnan som står brevid mig  (läst 1102 gånger)

Birger_rödskägg

 • Inlägg: 113
  • Värmland
  • www.asenfolkets.se
Söker kvinnan som står brevid mig
« skrivet: 02 jul-19 kl 19:12 »
Tja, beskriver mig själv istället för att fråga. Är 30 år som bor i de värmländska skogarna men skall flytta ner mot kungälv för att starta min eko-by på mina förfäders gård där mitt syfte är att bli självförsörjande med mat m,m. Arbetar som resemontör i norden för att få ihop ekonomi till mina planer. Spelar instrument/jojkar/strupsång. Har kunskaper i vildmarken och gillar att pressa min gräns, tex tar aldrig med vatten utan hittar, paddla mot vinden en stormig kväll eller hittar egen väg upp mot berget. Är väldigt duktig på att hitta svamp med (bäst) :).gillar även mys i soffan med film. Är en bra kock som älskar att stå i timmar och laga mat, därför äter jag mer än jag borde men närmar mig mer en grön kost, kroppen orkar mera då ;). Min tro vilar inom modernatur/asatro vilket är mina riktlinjer. gillar närkontakt, vissnar som en blomma i mörkret om jag inte får lysas av min sol som jag lyfter högt. Är väldigt social och snäll mot alla jag möter och har många vänner runt om världen så allas lika värde bör du ha. Har min dotter varannan vecka/ 14 dagar, hon är min ögonsten nr 1. Patrik Idsjö på fb så finnes mera historia av mig. Är en massa mer, är överallt och nyfiken på livet. Mitt liv mina val. Peace!
Det man sår får man skörda.

Thorir

 • Inlägg: 4
  • Hälsingland
SV: Söker kvinnan som står brevid mig
« Svar #1 skrivet: 08 jul-19 kl 20:32 »
Om hon står bredvid dig så behöver du inte leta länge, broder!

Heder.

Birger_rödskägg

 • Inlägg: 113
  • Värmland
  • www.asenfolkets.se
SV: Söker kvinnan som står brevid mig
« Svar #2 skrivet: 10 jul-19 kl 18:17 »
Svår att hitta bara :).
Det man sår får man skörda.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

247 gäster, 2 användare
alternaiv, Carolus

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser