Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hugokamin, manual och fläkt  (läst 434 gånger)

goran@brickehill.se

  • Inlägg: 1
    • Närke
Hugokamin, manual och fläkt
« skrivet: 22 jun-19 kl 17:13 »
Hej jag har sett att ngn var tidigare intresserad av manual till Hugo-spisen. Jag kan ordna en omgång papper för spisen om det fortfarande finns ngt. intresse.
Dessutom är jag på jakt efter en fläkt till spisen. Är det ngn som vet var jag kan få tag i en sådan?

torbjorn

  • Inlägg: 11410
    • Medelpad
SV: Hugokamin, manual och fläkt
« Svar #1 skrivet: 22 jun-19 kl 18:29 »
Jag har några prylar liggande som uppenbarligen är tänkta som fläkt till en braskamin, men jag vet inte vilken kamintyp eller fabrikat de är avsedda för. Går det att ordna en bild på originalfläkten till Hugo?

Det rör sig om en fläkt av typ datorfläkt, tror storleken är 120 mm, som är påbyggd på en plåtlåda med stosar för två böjliga aluminiumslangar. En liten panel med en strömbrytare och ett par lysdioder, tror det finns ett par utgående kablar till en "klixon"-kontakt också. En större nätadapter för matning av det hela.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

692 gäster, 3 användare
Stellaniskogen, majkat, Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser