Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Gåspar till salu, vit italiensk/skånegås blandras  (läst 291 gånger)

stanski

  • Inlägg: 11
    • -
Västergötland Gåspar till salu, vit italiensk/skånegås blandras
« skrivet: 14 maj-19 kl 12:03 »
Säljer 2 st vuxna gåspar av gäss som är av blandras Skånegås och vit italiensk gås. 1000 kr för hona+hane. Eller så kan du köpa endast hane för 500 kr. De är sociala och bra betesdjur, bra vaktdjur och kan gå ihop med ankor/höns. Lätta att stängsla, betar gräs. Ring eller smsa för beställning 0707632264.
Vi finns i Götene kommun, Västra Götaland. Har en småskalig gård på Kinnekulle. Mvh Therese


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

321 gäster, 7 användare (1 dolda)
lassejohansson22, docswood, Tulipana, Kronhjorten, MantaMania, Be

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser