Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Träna hoppning med kanin  (läst 141 gånger)

Smultronblomman

  • Inlägg: 6
    • -
Träna hoppning med kanin
« skrivet: 28 feb-19 kl 21:15 »

Hej! Jag har en kaninhona på 1,1 år och en kastrerad kaninhane på 5 månader. Båda har visat intresse för hoppning och jag har tränat lite grand med honan Lillan. Kaninerna är utekaniner och bor i vår gamla lekstuga som vi har byggt om med utehage och allt. Jag skulle vilja träna hoppning med dem. Båda två är vana vid att gå i sele. Har ni några tips om hur man får dem att vilja hoppa ett hinder? Hur högt ska det vara? Hur får man dem att lyda? Vet att man kan ge dem godis när de klarar av ett hinder men det är bara Lillan som gillar det.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

198 gäster, 10 användare (2 dolda)
trinity, MrStrix, Spiken1, Charcoal, seeker, LineLine, Baltazaar, hofboss

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser