Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  kollektiv i norra skåne  (läst 504 gånger)

JohannaKalvhult

  • Inlägg: 2
    • Skåne
kollektiv i norra skåne
« skrivet: 13 feb-19 kl 21:02 »
Nu söker vi i kollektivet Strömsborg en till medlem. Fr o m i mars finns det plats hos oss i vårt hus som ligger vid Helge å strax utanför Osby i nordöstra Skåne. Vi bor precis vid Skåneleden med fina skogar utanför dörren.

Huset är 250 kvm, 6 sovrum, stort kök med plats för massor av folk, två sällskapsrum, två badrum, tvättmaskin, diskmaskin, vedspis, kakelugn. Rummet som är aktuellt för uthyrning är beläget på bottenvåningen och är på uppskattningsvis 12 kvadrat. Det har fönster åt två riktningar som vetter ut mot grusvägen respektive framsidan av huset.

Vi som bor här är Niklas, Johanna, Robin, Towe och Towes hund Lisi, Vi är i 30-35 årsåldern. Sympatiskt gäng som gärna umgås, men samtidigt behöver kunna stänga om sig ibland. Vi äter tillsammans någon gång i veckan, när schemat passar.

Huset ligger c:a 5 km från Osby C, med bra cykelväg till stationen. Därifrån är det 1 timme med tåg till Lund, 1:10 min till Malmö. Åt andra hållet tar det 1 timme till Växjö. Hässleholm och Älmhult ligger c:a 10 min bort med tåg.

På gården finns det totalt 2 hektar mark. Stor lada. Vi har påbörjat en köksträdgård där vi odlar lite grönsaker, rotfrukter, örter och bär. Det finns planer på att skaffa bin och att börja plantera en liten skogsträdgård till våren.

Vi söker någon som är intresserad av att bo i kollektiv och att hjälpas åt med sysslorna på gården: då främst odlingarna. Helst har du som söker inte husdjur, p.g.a. kattallergi och en hund som helst slipper andra hundar. '

Maila till niklasenhag@gmail.com om du vill veta mer.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

267 gäster, 5 användare (2 dolda)
Henrik F, Pojkeninorr, Tinyliving

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser