Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Svart eksem på kattens nos  (läst 268 gånger)

Kenzo

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Svart eksem på kattens nos
« skrivet: 06 jan-19 kl 20:48 »
Hade varit hos veterinären med min 9 år gamla katt på allmän hälsokontroll och vaccination. Inga problem!
Men efter en vecka bildades svart, torr eksem runt nosen. Tänkte boka en en ny tid men en bekant hade haft samma problem min sin katt som fått Atopica och sedan Prednisolon (Kortison) utan resultat. Nästa steg blir Depo Metrol i injektionsform eftersom eksemet har spridit sig. Då kom jag på att jag hade i kylskåpet kvar lite 3% väteperoxid. Penslade lite av det på nosen med en toppsticka. Efter en och en halv vecka var eksemet borta och har inte kommit tillbaka.
*misstänkt reklam borttaget*
« Senast ändrad: 07 jan-19 kl 06:46 av Alexn72 »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

332 gäster, 6 användare (1 dolda)
Mim Salabim, carlos, Okulärbesiktning av Byrålåda, Landet, bergh

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser