Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Naturlig utfodring av salt och mineraler?  (läst 1930 gånger)

skräptanten

  • Inlägg: 3676
  • Liten gård, möe arbete
    • Småland
SV: Naturlig utfodring av salt och mineraler?
« Svar #20 skrivet: 29 okt-19 kl 21:33 »
Det bästa, innan någon får för sig att testa på oskyldiga djur, är att helt utesluta "onaturligt" salt och mineraler ur den egna kosten ett par månader först. Äta jord och slicka på lämpliga bergarter och så, för att få i sig detta på "naturlig" väg... ::)
Mjölk ger starka ben. Ekeby-utgödsling ger starka armar också.

Lise

  • Inlägg: 372
    • Värmland
SV: Naturlig utfodring av salt och mineraler?
« Svar #21 skrivet: 30 okt-19 kl 14:42 »
Olika mineraler och salter finns i olika mängd i berg och jod (vittrat berg).  Det kan vara väldigt långt till någon plats med naturlig förekomst av ena eller andra.. så mineralfoder och saltsten är fiffiga uppfinningar!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

697 gäster, 1 användare
Johanna Holmberg

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser