Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Haltande silkestupp  (läst 523 gånger)

Qnaziga hönzmamman

  • Inlägg: 39
  • Du lever en sekund i taget, den sekunden är nu....
    • Värmland
    • bloggtantfnizz
Haltande silkestupp
« skrivet: 25 okt-18 kl 17:19 »
Har en 8-årig silkestupp, som haltar bedrövligt. t.o.m. så han vissa dagar står enbart på det friska benet Ja, dvs. av och till. Jag har några gånger kollat, tvättat, smort, klippt alltför vidlyftiga klor, inget synes vara skadat. Pigg och matglad. Först och sist ute, mao. allt är ok. utom hö "fot" Det har faktiskt pågått mer eller mindre under tre veckor. Han har ett litet "harem" som han är väldigt mysig mot. I dag verkar han dock inte gilla kylan(?) utan satt lite åt sidan,(men valde att stanna ute ändå) med ett par "flickor" bredvid sig. Jag tycker så synd om honom, men lider han måntro?? Vad ger ni för tips? Vi har i en hage, jämte denna en annan kull hönor med sin egen tupp, så vi vet hur vi ska` göra om ni råder oss det värsta (??) el."bästa"?! Förnuftet talar sitt språk, hjärtat ett annat.....Hjälp mej på traven! Tack!
Qnaziga hönzmamman


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

195 gäster, 7 användare
seeker, Klasb, Torparsjäl, Landet, Ledsgården, Alexn72, Henrik F

* Forum

* Om tidningen Åter- Hittade den tidning hemma hos en vän. Fångade mitt intresse och jag uppskattade den bredd av artiklar. Har själv nu påbörjat en prenumeration
/Martin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser