Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Dumstring Örebro  (läst 1491 gånger)

Tänkaren1,001

  • Inlägg: 1
    • Närke
Närke Dumstring Örebro
« skrivet: 13 sep-18 kl 01:52 »
Hej,

Blivit nyfiken på dumpstring av miljömässiga och ekonomiska skäl. Verkar också spännande. Finns där någon i Örebro att få följa med eller är du lika ny som mig så är det alla tiders :-)

Rassemouse

  • Inlägg: 278
    • -
SV: Dumstring Örebro
« Svar #1 skrivet: 13 sep-18 kl 06:38 »
När jag började dumsta för typ 10 år sen så bodde jag utanför Örebro och då dumpstrade vi mycket vid Lidl i Hallsberg, Ica i Kumla (inte Ica maxi utan en mindre butik) och Lidl i Kumla. Generellt så tycker jag att Lidl brukar gå bra att dumpstra vid oavsett stad. De hade ut rått gift för några år sedan och blev dömda i domstol (vad jag hört) och efter det fick jag uppfattningen om att de inte haft lås på sin tunnor. För det är oftast större tunnor hos Lidl som maten ligger i, inte nån stor container som det kan vara vid andra butiker.

Lycka till och hoppas du hittar båda mycket och god mat :-)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

162 gäster, 3 användare
Adels, Kronhjorten, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser