Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Jätterar hankatt söker nytt hem  (läst 478 gånger)

IkaPika

  • Inlägg: 472
    • Västmanland
Närke Jätterar hankatt söker nytt hem
« skrivet: 11 sep-18 kl 16:01 »
Min fina, fina vita kattpojke behöver ett nytt hem, ett där han får vara ensam katt och helst inte ha så många andra katter till grannar heller. Han är världens goaste, roligaste och keligaste mot allt och alla utom andra katter. Han är en väldigt speciell liten personlighet som pratar mycket, gärna sover hos dig i sängen och älskar att bli kliad på magen. Han är van utekatt och måste bo lantligt så att han kan fortsätta vara ute mycket. Duktig musjägare. Hundvan.
Jag har inte haft honom sedan han var liten så hans exakta ålder vet jag inte, men ungefär 7. Han är kastrerad och helt rumsren. Jag har en kattlåda som han använder helt perfekt när han är inne.
 


Dela detta:

* Inloggade just nu

273 gäster, 11 användare (2 dolda)
Mernur, Eklund, per.martinsson, Rafiki, Marcus B, ärt, kentaur47, Tältbyggare, seeker

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser