Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Skadad myskanka  (läst 1132 gånger)

Jonas Sahlsten

  • Inlägg: 1
Skadad myskanka
« skrivet: 28 aug-18 kl 17:59 »
Hej!
Jag behöver lite goda råd! Har fyra myskankor varav en för ett par dagar sedan blev attackerad av en hund, vår hund (skithund!!) Hon klarade sig, men är inte helt kry. Misstänker att det är något med nacken? Hon är med de andra och går obehindrat omkring, men håller huvudet nedlagt mot bröstet. Jag har sett att hon kan röra på huvudet i sidled och att hon sträckt lite på halsen. Jag har sett att hon druckit vatten, men inte att hon ätit. Min tanke är att fånga in henne och eventuellt ha henne i en mindre hage med värmelampa. Finns det kanske något annat man kan göra? Jag vet att det är mitt beslut om jag ska ta bort henne, men jag är optimist och tänker att jag ger det en vecka och ser om det blir bättre...

lidhemsgront

  • Inlägg: 8
  • http://lidhemsgront.blog.se/
    • Östergötland
SV: Skadad myskanka
« Svar #1 skrivet: 27 okt-18 kl 14:24 »
Jag skulle slakta den. Risken är att den lider. Vi hade ett liknande fall och efter slakt såg vi att den hade inre blödningar.

http://lidhemsgront.blog.se/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser