Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mungbönsgroddar!  (läst 735 gånger)

Petra Källden

  • Inlägg: 319
Mungbönsgroddar!
« skrivet: 28 aug-18 kl 08:54 »
HJÄLP! Jag har groddat i många år men nu bkev det nå galet! Jag skulle grodda mungbönor o blöt la dom ett dygn som vanligt. Sorterade bort de fula lite så där bara o hällde de i en porslinsburk. Sköljde nästa dag o nästa dag igen o vips de ser ätfärdiga ut! Åt igår sköljde de som va kvar, skulle skölja imorse o de har rötter o blad? Vad händer! Kan jag äta de ändå lr må jag börja om?

Postat med Alternativ.nu´s app 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser