Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Tips på vad man kan göra med gården  (läst 493 gånger)

Deladrulle

  • Inlägg: 12
    • Västergötland
Tips på vad man kan göra med gården
« skrivet: 20 apr-18 kl 14:33 »
Vi köpte en gård för några år sedan och har renoverat för fullt från dag 1. Vi har kikat mycket på tips vad man kan göra med gården för att tjäna några kronor vilket inte är helt lätt när man är liten.

Nu har jag ett tips! Man stirrar sig lätt blind på att det ska vara "gårdsrelaterat" samtidigt som man glömmer att utrymme är en fantastisk bra början att ha. I vårt fall  började vi köpa in markduk som vi säljer i uppdelade längder åt folk https://deladrulle.se/ .  Det hade inte funnits någon ekonomi alls i detta om det inte hade varit för att man faktiskt har lite yta till övers när man har en lada. Är hyran gratis och man har lite tålamod så tror jag att det finns många saker man kan köpa in med lite volym volym och sälja till konkurrenskraftiga priser! Tjänar man bara några kronor/såld vara och har minimala omkostnader så kan det bli det några kära tusenlappar om året :).

  


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser