Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Kurs "Vägen till självhushållning"  (läst 1100 gånger)

Vretanette

  • Inlägg: 17
    • Uppland
Uppland Kurs "Vägen till självhushållning"
« skrivet: 14 mar-18 kl 21:04 »
Våren 2018 startar vi igång med kurser i självhushållning, vi är två gårdar som samarbetar. Vi tror att en kurs där du får inblick i två sätt att jobba kan ge dig mycket inspiration och kunskap. Båda gårdarna har djur och odling för eget bruk.

Vi erbjuder under våren två kurser, en kurs med tre träffar i maj/juni (fredag eftermiddag) samt en dagskurs den 11 juni (måndag). Vi planerar också en dagskurs till augusti (vardag). Du kan redan nu lämna intresseanmälan till även kurs i höst. Vi kommer att ha max 8 deltagare på kurserna, vi tycker att det är viktigt att det finns plats för dialog och att vi också vid riktigt ruskväder kan vara inomhus delar av kurserna.

Läs mer på www.vreta-gard.se eller www.tulltorp.se
Hör av dig med frågor eller anmälan! Anmälan sker till Annette på: info snabela vreta-gard.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser