Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vad kan jag ha kommit åt för en knapp?  (läst 575 gånger)

Trollmor

  • Inlägg: 10732
  • Måtte jag inte leva förgäves.
    • -
Vad kan jag ha kommit åt för en knapp?
« skrivet: 11 maj-07 kl 02:27 »
Känns frågan igen?  Nu skulle jag göra ett inlägg i en tråd jag startat under Övriga Djur: Varg, och det fönster jag ska skriva i flyttar sig åt höger innan jag hinner börja skriva.  Andra trådar beter sig inte så, jag har bläddrat runt en bra stund.  Jag råkade klicka på något längst ner och fick upp nån sorts kalender, men jag klickade på Bakåt, och då ska väl allt återgå till som det var innan jag klickade fel?  Kan det ha något att göra med att en annan lagt in ett inlägg som inte får rum i sidled (en länk)?

Det hjälpte inte att logga ut och koppla ner modemet.  Jag fick samma fenomen när jag loggade in som min andra signatur.
En får va gla att en ä sum en ä, när en nu ente ä sum en saa.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser