Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Äggkläckning  (läst 488 gånger)

Arvid Sjölund

  • Inlägg: 1
Äggkläckning
« skrivet: 29 jan-18 kl 18:21 »
Hej!
Jag är novis vad gäller äggkläckningsmaskinen. Här precis beställt en som är påväg med posten, och när den väl anlänt är planen att kläcka fram höns och i framtiden även kalkon och ankor.
Jag har googlat en hel del på ämnet, och jag tror att jag har koll på det mesta... utom det här med att vända äggen. När man vänder äggen, ska man då vända den spetsiga sidan upp och sedan ner nästa gång? Eller menas det att man bara skall låta ägget stå kvar med den spetsiga sidan nedåt och "vicka" det åt höger/vänster en aning?
Bör tilläggas att jag har en maskin där ägget alltså står upp och inte ligger ner :)

Tacksam för svar!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

189 gäster, 4 användare (1 dolda)
Nirtacna, Be, Toll

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser