Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Foderhäst/ponny sökes  (läst 952 gånger)

HannaC

  • Inlägg: 2
    • Uppland
Uppland Foderhäst/ponny sökes
« skrivet: 10 okt-17 kl 18:39 »
Det har varit lite struligt med den ponny som min dotter (10 år) varit medryttare på, plus att den börjar bli liten, plus att jag och storasyster också skulle vilja komma upp på hästryggen emellanåt. Vi är rätt små alla tre så en stor ponny eller liten häst skulle funka fint. Stallplats med lösdrift, ridbana (och tre fina hästkompisar) finns hos grannen som är erfaren tränare. Men vi har inga tävlingsambitioner utan vill bara ha lite hästmys. Vi är mer eller mindre självlärda ryttare och vill ha en lugn och trygg häst. Då vi tycker det är viktigt att kemin stämmer med både häst och ägare och vi vill ha möjlighet att känna in ordentligt innan vi fattar ett beslut bör hästen vara från Uppsala/Stockholmsområdet.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser