Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Stora silver, Alaska, Rex och korsningar  (läst 2674 gånger)

Jegeråsen

 • Inlägg: 14
  • Västergötland
  • Jegeråsen
Västergötland Stora silver, Alaska, Rex och korsningar
« skrivet: 05 jul-17 kl 10:17 »
Vi föder upp stora silver (svart), Alaska, Rex (castor) och korsningar för utställning, sällskap, produktion och självhushåll. Ungar och till viss del ungdjur finns tillgängliga året om. Vi finns i Tostared i Marks kommun (Västra Götaland) på gränsen till Kungsbacka kommun (Halland). Kan levereras till flera olika orter i den nedre halvan av Sverige.

För mer info, besök vår hemsida: JEGERÅSEN.SE

Just nu (5/7 2017) har vi ett antal nioveckorsungar, både honor och hanar, av stora Silver, Alaska och korsningar (75 % alaska, 25 % stora silver). Även två unghanar av Stora silver samt två ett år gamla Alaska hanar med bra meriter finns tillgängliga.
« Senast ändrad: 05 jul-17 kl 10:30 av Jegeråsen »

Jegeråsen

 • Inlägg: 14
  • Västergötland
  • Jegeråsen
SV: Stora silver, Alaska, Rex och korsningar
« Svar #1 skrivet: 14 nov-17 kl 10:06 »
Nu har vi ett antal stora silver (svarta) födda i början av augusti. Fem honor och två hanar finns kvar som har haft en fantastisk tillväxt, vägde runt 2 kg vid åtta veckors ålder! Säljes med härstamningsbevis.

Finns även Rax castor födda i mitten av augusti. En hona och tre hanar kvar. Efter mycket fina föräldrar, honan säljes med stamtavla om så önskas. hanarna med härstamningsbevis.

Jegeråsen

 • Inlägg: 14
  • Västergötland
  • Jegeråsen
SV: Stora silver, Alaska, Rex och korsningar
« Svar #2 skrivet: 14 jan-18 kl 20:03 »
Nytt år och dags att ta börja med kaniner om ni inte redan har gjort det!

Vi har nu ett antal femmånaderskaniner tillgängliga för den som vill få sina första kullar till början av sommaren. Även några vuxna kaniner finns tillgängliga för den som vill komma igång riktigt snabbt. Vi har satt ihop "startpaket" där en hane och två honor samt foder för en längre period ingår. Det går även att köpa kraft- och grovfoder samt strömaterial från oss.

Besök JEGERÅSEN.SE för priser och mer info!

Jegeråsen

 • Inlägg: 14
  • Västergötland
  • Jegeråsen
SV: Stora silver, Alaska, Rex och korsningar
« Svar #3 skrivet: 14 jun-18 kl 00:13 »
Den tredje omgången kullar är snart slut. Det som finns kvar är några ståtliga Rex castorhanar med bra härstamning (de kommer få stamtavla).

Fjärde omgången är två obesläktade kullar Stora silver och vi väntar med spänning på den femte omgången kullar som kommer vara Alaska, Stora silver och korsningar New Zeeland white/Alaska samt New Zeeland white/stora silver.

Hemsida: jegeråsen.se
Facebook: Jegeråsen avelscenter
Instagram: jegerasen


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

260 gäster, 6 användare (1 dolda)
Banelinjen, malarmaster, Tantjohanna, jean-marc, Mira Å

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser