Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Boende i HALMSTAD  (läst 440 gånger)

hannalinneao

  • Inlägg: 9
    • Jämtland
Halland Boende i HALMSTAD
« skrivet: 04 maj-17 kl 09:57 »
Hej!

Jag ska börja studera biolog i Halmstad till hösten, och söker därför ett kollektiv, alternativt andra som är intresserade av att bo tillsammans! Jag är 23 år och har med mig min snälla rara hund Frej, lagar helst vegansk mat och gillar att tex. odla, vara ute i skogen och göra hantverk och annat pyssel. Det hade vart underbart att bo lite avsides i hus, men lägenhet är också aktuellt. Det viktigaste för mig är dock nu att hitta ETT BOENDE, vilket som helst :) Jag bor nu i Östersund och har ingen koppling till Halmstad, så helt enkelt någonstans att börja. Jag är tacksam för allt, om det är ett gårdskollektiv eller en liten uthyrningsdel i en lägenhet. Eller kanske ett fritidshus som står tomt efter sommaren? Jag gillar att arbeta praktiskt och tar gärna hand om trädgård osv. Hojta om du vet om något på hanna.olsson.7@hotmail.com! :)

Fridens liljor <3

Omlott

  • Inlägg: 40
  • Ta vara på livet, det går inte i repris
    • Medelpad
SV: Boende i HALMSTAD
« Svar #1 skrivet: 07 maj-17 kl 09:37 »
Goddag Hanna!
Mitt tips till dig är att annonsera i Hallandsposten. Jag och min sambo har fått bra respons varje gång vi annonserat om något där. Lycka till!

hannalinneao

  • Inlägg: 9
    • Jämtland
SV: Boende i HALMSTAD
« Svar #2 skrivet: 12 maj-17 kl 15:40 »
Åh, tusen tack för tips!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

494 gäster, 2 användare
Oakhill, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser