Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Allergisk reaktion på naturgarvad skinnfäll  (läst 1014 gånger)

Lovinda

  • Inlägg: 9
Allergisk reaktion på naturgarvad skinnfäll
« skrivet: 20 dec-16 kl 09:26 »
Jag har precis köpt en helt underbart mjuk och fin lammskinnsfäll, ekologiskt framställd från svenskt lantbruk. Men det började klia i ögonen direkt och rinna i näsan. Även på mitt barn. Jag har aldrig förut reagerat på ull, har alltid många lager ull på mig, ofta ekoull, och mitt barn också. Däremot kan mitt barn ibland reagera på katt och hund, fast vi har själva katt och det är inga problem.

Jag provade att vädra fällen utomhus en dag, och nu testar jag det igen. Det verkar som att klådan minskat. Någon som känner igen det här? Jag ringde till personen jag köpt fällen av som aldrig hört talas om något sådant. Vad är er analys? Vad skulle ni ha gjort? Tacksam för era reflektioner!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

163 gäster, 5 användare
alternaiv, majkat, Ekis, Björkris, Palle500

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser