Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Härjedalen Röjning av byggbråte och även ca 60 säckar med jord inkl grovstädning  (läst 582 gånger)

tomkin26b

  • Inlägg: 6
    • Skåne
Ett hus i Svegs kommun har använts för cannabis odling..
Nu söker jag någon som kan hjälpa mig med uppröjning då jag funderar på att köpa huset.

I uppdraget ingår:
Ihopsamling av bl a "byggbråte" ss virke, ventilationslang, skyddsplast osv - detta ska läggas i källaren alt i utomhusutrymme.
Utbärning via källarnedgång av ca 60 st halvfyllda 125 liters plastsäckar - dessa innehåller jord. Dumpas på tomten minst 15 m från huset. Säckarna behöver ej tömmas.
Ihopsamling och utbärning av all gammal mat, tvålar, gamla kläder (allt "löst" osv) - pga att personerna häktades ligger en del sådant kvar i köket och "runt om" i huset. Alla skåp ska kontrolleras och tömmas på sådana varor. Detta läggs i ett utomhusutrymme.

Ni får gärna övernatta i huset om Ni reser..

Det är lite brådis pga väder och vind...


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser