Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Tankarnas Trädgård 25/9; Framtidens ekonomi  (läst 517 gånger)

käti

  • Inlägg: 10
Småland Tankarnas Trädgård 25/9; Framtidens ekonomi
« skrivet: 19 sep-16 kl 22:08 »
Första mötet i höst!
25/9 kl 14- ca 16

Det fria Ordets Hus, Kungsgatan 29 C, Växjö

Hur ser framtidens ekonomi ut? Idag finns det oerhört rika människor och bottenlöst fattiga. Dagens ekonomiska system innebär att de rika lever på de fattigas arbete, jordens resurser töms och nedsmutsningen av miljön tilltar. Men det finns hopp. Här presenteras en framtidsvision, kallad Tidsfaktorekonomi, där det råder ekonomisk rättvisa och fred. Systemet kan införas redan idag.

Dagens problemen har sin grund i att det saknas en fast värdebas i ekonomin. I tidsfaktorekonomin är värdebasen den tid det tar att tillverka en vara eller utföra en tjänst. Då blir det ekonomiska systemet rättvist och begripligt för alla människor, inte bara ekonomer.
Ulf Sandström inleder. Därefter fika och samtal. Varmt Välkommen!
Info; Kerstin Lundin 070-2943144, Ingemar Haraldsson 072-9630171


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser