Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Träffar för naturliga/medvetna föräldrar  (läst 535 gånger)

blissfullMama

  • Inlägg: 0
    • -
Träffar för naturliga/medvetna föräldrar
« skrivet: 23 aug-16 kl 04:26 »
Hej!

Vi har ganska nyligen skapat en grupp för "alternativa" föräldrar där vi organiserar IRL träffar över hela Sverige. Här kan man diskutera allt från förlossning över bära barn, tygblöjor, amning/långtidsamning, eko-mat, plastbantning och samsovning till nära föräldrarskap och attachment parenting, med respekt och bland likasinnade. Gruppen växer hela tiden, och det vore roligt om fler familjer skulle vilja inspirera, inspireras och stötta varandra! Här kan man både delta och själv skapa nya träffar.

Man får skriva på både engelska och svenska då vi även välkomnar föräldrar som är ganska nya i Sverige.

Välkomna!

https://www.facebook.com/groups/1767268106824415/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser