Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker nya vänner!  (läst 505 gånger)

Mingoesfishing

  • Inlägg: 9
    • Västergötland
Söker nya vänner!
« skrivet: 10 jun-16 kl 16:31 »
Efter att ha spenderat otaliga timmar läsandes återtidningar och på alternativ.nu får man lätt uppfattningen av att resten av världen också brinner för sättpotatis, dillfrön och självhushållning. Men den bistra verkligheten är att ens vänner bryr sig mer om nya telefoner, vårens mode och engångsartiklar. Detta lämnar oss (Kristoffer och Emmilie) helt utan jämnåriga bollplank som uppskattar naturen,  miljön och en fantastiskt trädgård precis som vi. Vi söker därför ett par i 25-års åldern för allt från brevväxling, idébyten och grillkvällar i vår treåriga självhushållnings-trädgård. Våran själ med tillhörande potatisland ligger belägen i Västra  Götaland inte långt från Herrljunga. Här odlar vi potatis till husbehov (vilket är ganska mycket då vi älskar potatis), mängder med dill och lite annat smått och gott till den egna menyn som vi tycker om att hitta nya rätter till. Vår dröm är att skapa en trädgård som kan förse oss med all den mat vi behöver under året, samtidigt som miljön och naturens hållbarhet står i fokus. Årets utmaning är att bli självförsörjande på ärtor och bönor samt att försöka oss på lite spannmål. Potatis, morötter, lök, dill, gräslök, persilja och tomater är några av de saker vi redan lyckats att bli självförsörjande på och vi delar mer än gärna med oss av tips och trix samt mottager gladeligen nya perspektiv och knep. För tillfället äger vi inga djur men det finns en inre önskan (mest hos Emmilie) om att ha det någon dag, därför uppskattas det svar från självhushållare som har eller har provat på att ha djur av olika slag.
//Kristoffer och Emmilie


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser