Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland Sök Landrasgetter i Värmland eller nära  (läst 1257 gånger)

Zoja

  • Inlägg: 0
    • Värmland
Värmland Sök Landrasgetter i Värmland eller nära
« skrivet: 19 apr-16 kl 16:31 »
Söker två till fyra friska göinge- eller jämtlandgetter (Genbank, CAE-fri) från augusti 2016. Det skulle vara trevligt att få några erfarna djur, som redan används för att handen mjölkning (liksom yngre djur är välkomna).

Vi vill också köpa 2 – 4 genbank-göinge eller jämtlandgetter i höst (det skulle vara trevligt att få redan upplevt djur, möjligen redan är gravid och / eller användas för att handmjölkning. Men även killingar skulle vara möjligt). Getabocken Vi vill hyra ett rum eller varje föra getter till honom. Vem kan hjälpa oss att hitta djur i närheten?
 
Tack för din hjälp

Zoja

Köpinge

  • Inlägg: 0
    • Södermanland
SV: Sök Landrasgetter i Värmland eller nära
« Svar #1 skrivet: 15 maj-16 kl 13:18 »
Vi har en lantras get till salu. 2,5 år. Två killingar, 3 månader, kan gå med i köpet om så önskas. Vg se annons under "getter finnes". Med vänlig hälsning, Köpinge i Södermanland.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

425 gäster, 2 användare
Fridhemmet, alternaiv

* Forum

* Om tidningen Åter- Enormt intressant tidning. Vill köpa tidningar från 2012 men dom är slut, så hur får man tag på dom?
/Tina

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser