Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland önskas getter i Östergötland  (läst 1396 gånger)

Krågedal

  • Inlägg: 640
    • Östergötland
Östergötland önskas getter i Östergötland
« skrivet: 19 mar-16 kl 06:43 »
Vill se om det finns några getter i första hand i Östergötland, för att hålla ner sly, ge mjölk (och sist eventuellt kött). gärna genbank, då jag har andra djur i Genbank. Kan gärna hyras /lånas . Bor långt ut på landet, med andra djur, (stort djurintresse )
Har hund, katter, Kindahöns och Gotlandskaniner  (egen genbank)har två Tinkerhästar på "foder", dotter som är född 2006. Bor på landet i hyrt hus....

Köpinge

  • Inlägg: 0
    • Södermanland
SV: önskas getter i Östergötland
« Svar #1 skrivet: 15 maj-16 kl 13:22 »
Vi har en lantras get till salu. 2,5 år. Två killingar, 3 månader, kan gå med i köpet om så önskas. Vg se annons under "getter finnes". Med vänlig hälsning, Köpinge i Södermanland.

Fridhemmet

  • Inlägg: 65
  • Fridhemmet och Krågedal det är jag!
    • Östergötland
SV: önskas getter i Östergötland
« Svar #2 skrivet: 28 maj-16 kl 07:22 »
tack för visat intresse 8), En flock på väg till mig.... :-[
är en positiv med stort djurintresse. Har hund, katter Gotlandskaniner, Kindahöns, Göingegetter och en Tinkerhäst... Jobbar som hund/kattfrisör. Hemservice, köksbiträde  ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser