Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Gutelamm nu?! 😮  (läst 767 gånger)

grässtrået

  • Inlägg: 7
Gutelamm nu?! 😮
« skrivet: 16 sep-15 kl 10:26 »
Hallå!  En tacka lammade ute ibhagen igår. Vi blev så förvånade. Ettårig tacka som måste ha blivit parad så fort vi släppt ut fåren i slutet på april. Helskumt. Trodde dom var väldigt brunstbeßtämda runt oktober. Har aldrig varit med om det innan. Allt har gått bra och den diar. Men va tokigt med lamm nu. Hejåhå! ☺

javill

  • Inlägg: 9577
    • Blekinge
    • Glirnashopen
SV: Gutelamm nu?! 😮
« Svar #1 skrivet: 17 sep-15 kl 13:17 »
Jo det händer ju uppenbarligen men, inte så ofta. Jag har gotlandsfår och haft en tacka som lammat i slutet på juli och det tyckte jag var sent.  :) Hon hade antagligen kastat och blivit ombetäckt innan vi tog ifrån baggen.
"Passa på och var glada nu. Man vet aldrig när det blir roligt nästa gång."

Skärgårdsfrun

  • Inlägg: 99
    • Uppland
SV: Gutelamm nu?! 😮
« Svar #2 skrivet: 17 sep-15 kl 13:52 »
Har hänt en gång på 18 år, en ungtacka som fick ett lamm i början på juli. Trodde hon gick tom. Vår gutebagge går med tackorna året om.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser