Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bygga ugn för matlagning  (läst 1174 gånger)

a.yngve

  • Inlägg: 1
Bygga ugn för matlagning
« skrivet: 12 maj-15 kl 08:31 »
Hej.

Jag har för avsikt att bygga en isolerad tandoriugn för matlagning och bakning av flatbröd. Jag har det mesta klart för mig men tänkte att det kunde vara kul att posta byggprocessen och mina tankar här. Vore väldigt roligt om ni ville kommentera och tipsa på alla plan. Med gott milat kol är tandoriugnar väldigt energieffektiva och uppnår fantastiska temperaturer och maten ska vi inte tala om.

Jag kör igång en post så fort jag har skrapat ihop alla delar vilket kan ta lite tid eftersom jag letar efter återbrukat material. Och med det sagt så undrar jag om det är någon som har större terrakotta krukor liggande till försäljning. Terrakottakrukor utgör en utmärkt och enkel bas till ett ugnsbygge. Hojta gärna till med tips eller krukor annars ses vi när jag kommer igång med bygget,

Andreas


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser