Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Kött från Ryafår  (läst 2218 gånger)

Lucian

  • Inlägg: 3
    • Västerbotten
Kött från Ryafår
« skrivet: 16 apr-15 kl 19:22 »
Bonden som vi tidigare köpt våra texel/finullisar från undrade om vi va intresserade av att prova ryafår eftersom vi behåller skinnen för fällar. Men, vi är inte bara ute efter fällarna utan även köttet också,, hur är det med kött på rya? Ätbart? Lite? Bra?


javill

  • Inlägg: 11686
    • Blekinge
    • Glirnashopen
SV: Kött från Ryafår
« Svar #1 skrivet: 16 apr-15 kl 20:29 »
Eftersom de är lantrasfår är de mindre än rena köttraser men, köttet är bra. Om de gått på bete hela säsongen kanske t o m bättre än köttraser.  ;)
"Passa på och var glada nu. Man vet aldrig när det blir roligt nästa gång."


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

518 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser