Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ev. kollektiv utanför Enköping/Västerås  (läst 2258 gånger)

Makaza

  • Inlägg: 0
Ev. kollektiv utanför Enköping/Västerås
« skrivet: 24 mar-15 kl 16:17 »
Hej!
Jag är en kreativ, lite smågalen tjej som har en gård på 5ha. Ett bostadshus med 2-3 sovrum samt två flygelbyggnader, ett magasin och en ladugård. Jag har högtflygande idéer om att skapa ett kreativt centrum där i framtiden men är mest intresserad just nu av gemenskapen och sammanhanget kring odlande, renovering och gemenskap. Flygelbyggnaderna skulle efter en del jobb kunna bli separata bostäder och ladugården skulle ganska enkelt kunna ordnas för djurhållning.

Jag är 28 år och musiker/juriststudent men är just nu sjukskriven på grund av psykisk ohälsa. Är inte farlig eller särskilt konstig men är då och då i behov av vårdinsatser från psykiatrin. Ett av målen för min egen del med ett sådant här projekt är att få livslusten tillbaka och för mig handlar det om en balans mellan frihet och gemenskap. Inget krav finns på total självhushållning eller ideologiska aspekter men jag är öppen för förslag.

Är du intresserad av idén och vill diskutera upplägg inför ett eventuellt samboende så hör gärna av dig. Gammal som ung, familjer och ensamma. Viktigast är ett öppet, icke-dömande sinne.

Hälsningar och värme,
Kajsa
maartensson@gmail.com

 

sbeskow

  • Inlägg: 0
SV: Ev. kollektiv utanför Enköping/Västerås
« Svar #1 skrivet: 13 jun-16 kl 20:59 »
Säg att det blev något av detta, det låter perfekt för mig till hösten!1

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 


Dela detta:

* Inloggade just nu

287 gäster, 11 användare (2 dolda)
sakletaren, Starter, viktoria18, decemberljus, Henrik F, Kronhjorten, kloge74, redkite, Dot

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser