Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bläck i torktumlaren  (läst 600 gånger)

Moraggarn

  • Inlägg: 599
    • -
Bläck i torktumlaren
« skrivet: 20 mar-15 kl 11:09 »
Tjena på er! Nu hoppas jag kunna få hjälp från någon här på forumet. En bläckpenna som blivit kvar i ett par byxor har gått sönder i tumlaren och det är nu en del bläck i trumman, min fråga är nu om någon här vet hur man på ett lätt sätt får bort detta. Mvh Moraggarn

torbjorn

  • Inlägg: 11620
    • Medelpad
SV: Bläck i torktumlaren
« Svar #1 skrivet: 20 mar-15 kl 14:16 »
Om det inte går att skrubba bort bläcket med t ex hetvatten och diskmedel eller allrengöring, så prova att torka med bensin eller isopropanol. Vädra ur torktumlaren grundligt så den är fri från lösningsmedelsångor innan nästa användning.

Moraggarn

  • Inlägg: 599
    • -
SV: Bläck i torktumlaren
« Svar #2 skrivet: 20 mar-15 kl 17:26 »
Det löste sig! Diskmedel och varmt vatten och så skrubbade jag med grova sidan av en disksvamp, det släppte utan problem men tusan så mkt bläck det finns i en bläckpenna:-).


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

455 gäster, 5 användare
Anna-Sofia, Adels, DennisCA, Numera, Kronhjorten

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser