Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  använda och förvara knölfänkål  (läst 976 gånger)

Elisabeth A

  • Inlägg: 63
    • Gästrikland
använda och förvara knölfänkål
« skrivet: 10 aug-14 kl 11:36 »
Jag och två klasskompisar odlar knölfänkål i vårt lott. Den har tagit sig fint, men börjar gå i blom.. så nu får vi skörda. Hur använder ni knölen? Har ni några recept? Har hört att fisk och knölfänkål ska vara gott i hop, bl a. Går det att förvara knölen? Förvällas och frysas in då?
/Elisabeth


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser