Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Naturbyn: Thai Yoga Massage nivå 1 och nivå 2 - från 11 till 24 augusti 2014  (läst 905 gånger)

Åfallet Naturby

  • Inlägg: 28
    • Närke
Thai Yoga Massage nivå 1 och nivå 2 - från 11 till 24 augusti 2014

SEN TOUCH (kursen hålls på engelska)

" Thaimassage är som tusen mjuka vågor sköljde över kroppen. Thaimassage är som yoga för lata människor. Istället för att göra yoga, gör de yogan åt dig "
~ Chongkol Setthakorn ~

Avslappnad, varm och ljus.
Följ med oss till den fantastiska och helande enkelhet i naturen på Åfallet Naturby, för att lära dig och öva ~ Thai Yoga Massage ~ med SEN TOUCH .
 
Thai Yoga Massage nivå 1 och nivå 2

Två kompletta traditionella Thai Yoga Massage kurser, nivå 1 och nivå 2 ges av Dechen och Mirjam , certifierade lärare från ITM , International Training Massage School , Chiang Mai ( norra Thailand ) . Kom på vår Thai Yoga Massage kurs i den lugna Åfallet Naturby i den fridfulla skogen.

Vi erbjuder hälsosam och god vegetarisk och ekologisk mat och dryck. Du kommer att uppleva känslan av att vara tillbaka till rötterna.

Läs mer här: http://www.naturby.se/index2.php?lang=se&option=11&suboption=58


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

111 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser