Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bordercollie söker nytt hem  (läst 2176 gånger)

Fransberg

  • Inlägg: 15
    • Östergötland
Bordercollie söker nytt hem
« skrivet: 30 jan-14 kl 13:22 »
Hej! Vi har en jättefin bordercolliehane på 4 år som vi söker ett nytt hem åt. Våra livsförhållanden har ändrats såpass sedan vi skaffade vår hund, att vi känner att vi inte längre kan ge honom det liv han förtjänar. Söker därför ett nytt hem för resten av hans liv, där han får aktiveras och vara aktiv både mentalt och fysiskt. Han är tyvärr inte valltränad, men med rätt förare skulle det säkert gå att ordna om man vill ha en arbetshund. Han har dock inte stamtavla så kommer aldrig kunna tävlas.
Han är lugn och stabil i sinnet, inte "hispig" och uppe i varv som borders kan vara. Vi har kört lite agility och rallylydnad och han är jätteduktig att jobba med. Har dock en del "olater" till vardags som förstås härstammar av att vi inte kunnat utmana honom ordentligt. T.ex. så är han inte 100% pålitlig okopplad, drar lite samt är skotträdd. Allt saker som man förmodligen ganska enkelt tränar bort om man har kunskap och engagemang.
Han är van vid barn och katter. Han är en riktig kelgris och vill vara med överallt.

Vi söker som sagt ett nytt hem, gärna i eller i närheten av Östergötland/sörmland. Vi vill ha fortlöpande kontakt med hans nya hem och vill kunna träffa honom ibland.

Hör av er så pratar vi mer!

Lina4323

  • Inlägg: 1
SV: Bordercollie söker nytt hem
« Svar #1 skrivet: 02 okt-14 kl 19:23 »
Hej!
Jag har länge letat efter en border collie till min morfar. Han bor på landet, och har erfarenhet av rasen. Vi bor i Eskilstuna, och behåller gärna kontakten om vi får äran att ta hand om din vovve. Hör av dig om det låter intressant! Med vänlig hälsning, Lina.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Längtar alltid till nästa nummer. De kommer aldrig tillräckligt ofta!
/Annelie R

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser