Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Reducera färdig äppelmust?  (läst 2046 gånger)

RoHe

  • Inlägg: 469
    • Södermanland
Reducera färdig äppelmust?
« skrivet: 27 sep-13 kl 10:36 »
Hallå i stugorna!

Funderade på det här med äppelmust. Provade förra sommaren och den blev gudomlig. Det vanliga receptet, klyfta, på med vatten, vinsyra? och något mer. Stå, sila, färdigt!

Men. Då det tar sådan plats, funderade jag på om man kunde koka ner den färdiga musten, någon som provat?

koka ner till en tjockare smet för att senare blanda med vatten. likt köpesaft. Förvaras i portionspåsar i frysen?
Det bör ju gå,

Någon?

Kärlek. Frid.
Kärlek, Frid, Robert under stjärnorna.

 

JoPeJu

  • Inlägg: 19
    • Västergötland
SV: Reducera färdig äppelmust?
« Svar #1 skrivet: 18 jun-14 kl 00:38 »
Ledesen att saga det men ditt recept verkar inte rikgigt helt bra

Apple must ska antingen pastorieras (en del jobb) eller frysas (lite jobb)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

519 gäster, 1 användare
krokodil

* Forum

* Om tidningen Åter



- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser