Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Reducera färdig äppelmust?  (läst 2139 gånger)

RoHe

  • Inlägg: 469
    • Södermanland
Reducera färdig äppelmust?
« skrivet: 27 sep-13 kl 10:36 »
Hallå i stugorna!

Funderade på det här med äppelmust. Provade förra sommaren och den blev gudomlig. Det vanliga receptet, klyfta, på med vatten, vinsyra? och något mer. Stå, sila, färdigt!

Men. Då det tar sådan plats, funderade jag på om man kunde koka ner den färdiga musten, någon som provat?

koka ner till en tjockare smet för att senare blanda med vatten. likt köpesaft. Förvaras i portionspåsar i frysen?
Det bör ju gå,

Någon?

Kärlek. Frid.
Kärlek, Frid, Robert under stjärnorna.

 

JoPeJu

  • Inlägg: 19
    • Västergötland
SV: Reducera färdig äppelmust?
« Svar #1 skrivet: 18 jun-14 kl 00:38 »
Ledesen att saga det men ditt recept verkar inte rikgigt helt bra

Apple must ska antingen pastorieras (en del jobb) eller frysas (lite jobb)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

587 gäster, 2 användare
LarryGeano, Hantverkare92

* Forum

* Om tidningen Åter



- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser