Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Baka i vedeldad kökspanna  (läst 5258 gånger)

Ebba

  • Inlägg: 105
    • Småland
Baka i vedeldad kökspanna
« skrivet: 03 jul-04 kl 10:03 »
Hej,

Har någon på detta forum erfafenhet av bakning i den spanska vedeldade kökspannan Hergom? I Sverige säljs den under namnet Classical no 7 eller 8 och finns även i en modell no 5, utan ugn.

Mitt val står mellan denna vattenmantlade kökspanna med eller utan bakugn. Prisskillnaden är avsevärd mellan 12-20 000, så et vill till att jag verkligen kan utnyttja den till den bakning jag vill, framförallt matbröd som kräver hög inledningsvärme. Allt för att få en härlig skorpa på brödet.

Har någon här erfarenhet av att baka i denna typ av kökspanna eller något snarlikt?

Den referens jag fått var mycket nöjd med pannan som sådan, men hade inte kommit överens med att baka i ugnen, utan använde mest ugnen till uppvärmning av mat.

Hälsningar baksugen men rådvill Ebba


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

806 gäster, 2 användare
Biofilo, se38005

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser