Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Röda öron  (läst 511 gånger)

Nickan

  • Inlägg: 102
    • -
Röda öron
« skrivet: 17 maj-13 kl 10:38 »
Nu har jag fått hem mina två första kultingar, på förmiddagarna har dem inte mer skugga i sin hage än i hyddan och de vill ju gärna vara ute och böka, igår gjorde jag en lerpöl åt dem så de kan rulla sej för att skydda sej mot solen men dem kanske är för små för att fatta galoppen med att rulla sej? dem är lite solbrända på öronen och lite över skuldran. Ska jag gno in med lera eller finns det annat jag kan göra??

Existens!

  • Gäst
SV: Röda öron
« Svar #1 skrivet: 17 maj-13 kl 10:52 »
Dom brukar kunna bli rätt brända och röda, men oftast fattar dom ju snart det roliga med en lerpöl.. Men ös på dom lite du..

Nickan

  • Inlägg: 102
    • -
SV: Röda öron
« Svar #2 skrivet: 17 maj-13 kl 12:30 »
Okej ja då får jag ta lite lera och försöka gno in lite på dem tills de klarar av att göra det själva..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser