Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Problemhund?  (läst 2015 gånger)

mita67

 • Inlägg: 464
  • Blekinge
  • Sitt, Ligg och Lek
Problemhund?
« skrivet: 20 apr-13 kl 07:32 »
Är nu klar med min problemhundsutredarutbildning, behöver hundar att träna på. Jag bor i Blekinge, nära både till Smålands och Skånegränsen. Alla raser, alla åldrar och alla problem. Kostar gratis - jag behöver erfarenhet.

Tessie

 • Inlägg: 113
SV: Problemhund?
« Svar #1 skrivet: 04 jun-13 kl 11:24 »
Hej jag har problem med min ena hund vid hundmöten. Bor i Ljungby, Småland. Är det tänkt att du kör ut. Hör gärna av dig och berätta. Liselotte
Lotta

mita67

 • Inlägg: 464
  • Blekinge
  • Sitt, Ligg och Lek
SV: Problemhund?
« Svar #2 skrivet: 14 jun-13 kl 15:09 »
Nej det är tänkt att vi först har kontakt per telefon och går igenom hunden och problemet. Sen bör vi träffas och jag kollar din hund. Sen beror det på vad jag kommer fram till: träning, smärta/sjukdom rädsla osv.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

314 gäster, 9 användare (2 dolda)
Thomas_, lantistanten, Fiat, Kronhjorten, båten, Jaak, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser