Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slaktat myskanka.  (läst 741 gånger)

daniel70

  • Inlägg: 271
    • Gotland
Slaktat myskanka.
« skrivet: 02 okt-12 kl 22:07 »
Och det gick bra, men fick lite dåligt samvete då jag "bara" styckade ut brösten och klubborna. På mina tuppkycklingar känns det som att det räcker, men hur är köttfördelningen på en anka?

ieenilorac

  • Inlägg: 8434
  • www.sonnarpsnaturbruk.n.nu
    • Skåne
    • Sonnarps naturbruk
SV: Slaktat myskanka.
« Svar #1 skrivet: 04 okt-12 kl 07:11 »
Är det en myskanksdrake så finns det ganska mycket kött på resten av kroppen. Vingar och hals är delikatesser. Och att inte ta tillvara hjärta, lever och muskelmage på ett ungt djur är helgerån i min värld.
Har nyligen köpt en liten gård på landet. Stora renoveringsbehov, stora möjligheter. Grönsaker, örter, träd och buskar. Bin. Amerikanska gula gäss, peking-, cayuga, welsh harlekin o myskankor, höns av diverse raser o vaktlar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

686 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Reportaget om ostkursen gör att man blir så sugen!
/Sanna h

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser