Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lammande gamla roslagsfår ?  (läst 529 gånger)

Maddie

  • Inlägg: 729
    • Uppland
Lammande gamla roslagsfår ?
« skrivet: 04 sep-12 kl 22:35 »
Har en bekant med roslagsfår som är ca 5-6 år och hon undrar om hon törs betäcka dem ? De har inte haft lamm tidigare. Jag berättade om risken med bäckenet som inte kan formas längre eftersom de är så pass gamla  men egentligen vet jag inte för jag har aldrig betäckt så gamla får som aldrig lammat ...  Är det någon som prövat ? Tänkte dessutom eftersom de var roslagsfår ? Kanske de är annorlunda med ett lantras får ? Någon som vet ? ???


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser