Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  För salt saltgurka.  (läst 6082 gånger)

Lycka

  • Inlägg: 4229
    • Ångermanland
För salt saltgurka.
« skrivet: 07 aug-12 kl 21:02 »
Maken lade in saltgurka efter recept han hittade.
Vår egen odlade gurka .
Hua den blev alldeles för salt.
Vad göra ? kan man laka ur den på ngtvis?
Hedemorahöns

Lycka

  • Inlägg: 4229
    • Ångermanland
SV: För salt saltgurka.
« Svar #1 skrivet: 08 aug-12 kl 20:00 »
ingen  ???
Hedemorahöns

kbh

  • Gäst
SV: För salt saltgurka.
« Svar #2 skrivet: 08 aug-12 kl 20:09 »
 Om ingen vet något så är det väll bara att experimentera  är det inte ätt bart så spelar det ju ingen roll?  man kan ju i alla fall prova men en eller ett par annars. Det får bli mitt  okunniga bidrag  :)

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: För salt saltgurka.
« Svar #3 skrivet: 08 aug-12 kl 20:18 »
Att dra ur salt med vatten är ju intet problem, det gör man ju t ex med saltsill. Men man måste ju också ha ättika eller något annat som sänker pH också

Lycka

  • Inlägg: 4229
    • Ångermanland
SV: För salt saltgurka.
« Svar #4 skrivet: 09 aug-12 kl 06:32 »
Har provat bara vatten hände inget.
Får bli med ättika då.
Ättiksgurka.Samma recept som förra året påstår Guben
men då blev de perfekta.
Synd för nu har vi inga flera att lägga in. :-\
avegen skörd.
Hedemorahöns


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

612 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser