Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  knäckebröd med malt?  (läst 2386 gånger)

Moa-Lisa

  • Gäst
knäckebröd med malt?
« skrivet: 07 dec-06 kl 14:18 »
Hej!
Finns det någon som har erfarenhet av att baka hårdbröd i bakugn med malt?
Själv har jag bakat olika typer av hårt tunnbröd,jättegott men är sugen på den lite mustiga smaken som malt ger.
Skulle vara skoj om någon vill dela med sig av ngt recept!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

1153 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



Kan verkligen rekommendera denna utmärkta matnyttiga publikation! Blir förvånad varje gång den dimper ner hur bra och detaljerade artiklarna är. Dessutom mycket inspirerande. :)
/Anders Ö

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser