Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Isländsk fårhund och Border Collie mix i vallning? Kurser?  (läst 1660 gånger)

IceBorder

  • Inlägg: 2
    • Uppland
Hej Hej

Jag är en nykomling här och har en Isländsk Fårhund på 3 år och en Border Collie mix på 1 år som vi har endast haft i 4 månader (fick henne när hon var nästan 8 mån). Men jag är lite intresserad i att bara testa vallning med båda mina hundar då vall instinkterna syns i båda mina hundar. Vi har gjort ett vallanlag på islänningen där hon fick godkänt, finns det någon sorts kurs man kan ta med henne? Vet redan att islandshunden fundera på att införa en kurs just för islänningar i höst men skulle finns någon mer ut över det? Några tips på träning? Även min Border collie mix har den typiska border collie stilen vilket jag menar att hon är väldigt smidig i kroppen och lägger sig snabbt ner i gräset då hon vakar min islänning (lite svårt att beskriva). Kan det finnas något för henne? Och även här finns det något jag kan redan nu träna? För det skulle vara väldigt kul om de fick testa.

Tacksam för svar!
"Tindra hon om skiner och glänser"
"Enya den lilla elden"


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser