Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  hållbar nöt- och lammköttsproduktion  (läst 2159 gånger)

leifhh

  • Gäst
hållbar nöt- och lammköttsproduktion
« skrivet: 10 okt-06 kl 09:18 »
Hittade just en väldigt intressant rapport från SLU på nätet. Hållbar nöt- och lammköttsproduktion - en idéskiss av Karl-Ivar Kumm (Rapport mat 21 nr 2/2002).
Här finns en hel del inspiration för självhushållaren.

länk: http://www-mat21.slu.se/publikation/pdf/Bete_rapport2002.pdf


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

803 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har tidigare prenumererat. Var så nöjd att jag gav bort en prenumeration. Nu gör jag det igen. En jättebra present tycker jag!
/Margareta Mattsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser