Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Källarlagrad getost  (läst 1521 gånger)

Hönshjärna

  • Inlägg: 136
    • Finland
Källarlagrad getost
« skrivet: 08 nov-11 kl 10:19 »
Nu har jag smakat på min första källarlagrade getost och den är jättegod :P. Konsistensen är som på lagrad hårdost, går bra att hyvla. Jag trodde att konsistensen skulle likna vanlig mögelost? Något som gick fel, eller? Tyvärr blir det minusgrader i min jordkällare på vintern när det är som kallast så jag får vänta till våren med att göra nya.


 

pålle

  • Gäst
SV: Källarlagrad getost
« Svar #1 skrivet: 08 nov-11 kl 10:24 »
Du värkar ha för lite jord på källaren eller en trasig dör ska ju va dubbla dörrar  kanske dax att du renoverar dun källare ? :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

430 gäster, 6 användare
Sommartorparen, torbjorn, Nataks, gorlan, simon.arvestrand, Galaxie

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser