Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Blod  (läst 1894 gånger)

nittonhundranittiosex

  • Inlägg: 525
  • Fler bevarare bör hålla lantraser och kulturhöns
    • Gotland
Blod
« skrivet: 20 sep-11 kl 07:17 »
En snabb fråga. Kan man frysa ankblod för att andvända senare?
Genbanksanslutna Gotlandshöns (med och utan roskam), Torparhöns, Blekingeankor. Snart även Smålandshöns och Gotlandskaniner

Tokyoboy

  • Inlägg: 342
    • Uppland
SV: Blod
« Svar #1 skrivet: 12 okt-11 kl 03:53 »
"andvanda"  ...alltid kul med insmugna ordvitsar!  ;D

(OT: jag vet tyvarr inget om ankblod...)

LillaSophie

  • Inlägg: 2526
  • Det finns ingen volymknapp på "suverän".
    • Västergötland
    • Nordbornas
SV: Blod
« Svar #2 skrivet: 12 okt-11 kl 11:14 »
varför ska man inte kunna frysa blodet? jag brukar alltid frysa blod jag kommer över för att använda till hundfoder och spårträning senare. det finns ju även fryst blod att köpa på affärn.
And always remember: The early bird the gets the worm, but the second mouse gets the cheese.

stellasmatte

  • Inlägg: 42
    • Norrbotten
SV: Blod
« Svar #3 skrivet: 17 okt-11 kl 09:47 »
Allt blod går att frysa,i affärerna finns fryst blod. Är väl ingen skillnad på vilken blod-sort det gäller. Jag har nötblod och renblod i frysen.

peppz

  • Inlägg: 753
    • Västergötland
SV: Blod
« Svar #4 skrivet: 21 okt-11 kl 22:12 »
Går utmärkt med gås så borde funka lika bra med anka....
Kennel SweetCaileanz


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Fantastisk!
/Emma

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser