Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Skinksås  (läst 29735 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Skinksås
« skrivet: 09 nov-03 kl 22:48 »
Datum: 24 februari, 2003 ;

Prova gärna en skinksås av resterna efter julskinkan. Fräs finhackad lök och tärnad eller strimlad skinka i ister eller annat fett. Strö över vetemjöl, rör runt och häll på mjölk samtidigt som du vispar i pannan. Har du lite kraftigt ”dopp” kvar efter skinkan så är det inte fel med en skvätt av det också. Krydda med en rejäl klick senap, salt och ganska mycket vitpeppar.
Ät med kokt potatis,
 

Petter  
petter@alternativ.nu

(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

537 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressanta uppslag! Blev väldigt sugen på att skaffa höns. Efter större delen av renoveringarna på huset är klara så ska jag bannemig också skaffa mig några höns!
/Dennis Bengtsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser