Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Än finns det rabarberpaj  (läst 3277 gånger)

Gilbert

  • Gäst
Än finns det rabarberpaj
« skrivet: 19 jul-15 kl 12:16 »
Smulpaj med rabarber, hallon och liten hackad ingefära.

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #1 skrivet: 19 jul-15 kl 12:45 »
Sniff!!! Mmmm ....


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #2 skrivet: 19 jul-15 kl 14:10 »
Hmm hur mycket är 3 längder i receptet?

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #3 skrivet: 19 jul-15 kl 14:11 »
Det blir en naturell paj också plus lite till ser det ut som.


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #4 skrivet: 19 jul-15 kl 14:40 »
Lite hallon och ingefära ger mera liv och färg till rabarberpajen.

Detta är en naturell med bara rabarber.


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #5 skrivet: 10 maj-16 kl 08:51 »
Första rabarberplocket för säsongen. Rabarberpaj och rabarberkladdkaka på gåsägg.

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #6 skrivet: 10 maj-16 kl 10:50 »
Rabarberkladdkaka!!!


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #7 skrivet: 10 maj-16 kl 11:58 »
Måste visa rabarberpajen också ... Alltså smulpaj med rabarber ... Mums!!

Dagg

  • Inlägg: 560
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #8 skrivet: 11 maj-16 kl 22:13 »
Ååååh, vad sugen jag blir! Är det för sent att baka rabarberpaj nu...22.13?  ;D Nä, det är aldrig för sent- ut å plocka!

//Dagg

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #9 skrivet: 12 maj-16 kl 11:13 »
Rabarberkladdkakan blev riktigt god. Många associerar säkert kladdkaka med kakao och choklad, men det är bara en smaksättare. Kladdet i kakan blir av övriga ingredienser, den blir kladdig på samma sätt med rabarber.
Vi använder gåsägg till kladdkakor.


Gille

  • Inlägg: 1973
    • -
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #10 skrivet: 12 maj-16 kl 11:58 »
Rabarberkladdkakan blev riktigt god. Många associerar säkert kladdkaka med kakao och choklad, men det är bara en smaksättare. Kladdet i kakan blir av övriga ingredienser, den blir kladdig på samma sätt med rabarber.
Vi använder gåsägg till kladdkakor.
Recept?
Kaninuppfödare och pelargontant.

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #11 skrivet: 12 maj-16 kl 12:05 »
Här finns en länk.

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/


Det recept vi hade i pärmen och bakade senast av var följande ...

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #12 skrivet: 12 maj-16 kl 13:01 »
En kommentar bara!

Vi skulle aldrig få för oss att skala rabarber nu när de är så späda och fina i början på säsongen.

Gille

  • Inlägg: 1973
    • -
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #13 skrivet: 12 maj-16 kl 14:04 »
Tusen tack!
Kaninuppfödare och pelargontant.

andtol

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #14 skrivet: 12 maj-16 kl 15:31 »
Den ser väldigt god ut!

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #15 skrivet: 12 maj-16 kl 16:04 »
Den är god! Jag skall göra en omgång till.

Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #16 skrivet: 18 maj-16 kl 17:13 »
Hur går det med era rabarber, här får man jaga på för att de inte skall bli för stora.


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #17 skrivet: 18 maj-16 kl 22:40 »
Det blev 5 st rabarberpajer.


Gilbert

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #18 skrivet: 19 maj-16 kl 08:17 »
Nam nam nom nom ...

Smulpaj rabarber.

Det skall bli lite sommarvärme igen. Kanske ligger jag i hammocken och smaskar på rabarberpaj och glass.



 

andtol

  • Gäst
SV: Än finns det rabarberpaj
« Svar #19 skrivet: 19 maj-16 kl 09:05 »
Här finns en länk.

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/


Det recept vi hade i pärmen och bakade senast av var följande ...


Vi gjorde det här förra veckan. Det blev väldigt gott!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

488 gäster, 3 användare
Erik Forsman, Själv är bäste dräng, Häggblomma

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser