Hej!
Vilken klippa du är! Tack än en gång. Ska prövas! Måste lära mig mer om hur jag ska göra ost också.
Kollade bland getost på google i går och fann bland mycket annat Skattegården du pratade om.
Hur har du lärt dig göra ost? Har du gått på kurs eller läst recepten i bok, eller möjligen haft goda vänner som invigt dig i hemligheterna? Själv har jag försökt få tag irecept i bokform men inte hunnit få dem i brevlådan än. Har sökt Ewa Kohlström på hushållningssällskapet i Jämtland för att beställa ett kompendium, men där är hennes mail ur funktion.
Har även sett att man kan göra tvål av getmjölk, tydligen gör Ninnas syster det på Hven bland flera andra, men hur gör man? Det verkar ju vara en vettig produkt.
Ja, det finns ett aldrig sinande behov av att få veta och prova på...
Har det blivit några killingar än?
Ha det gott och tack än en gång!
Iréne